Web Analytics Made Easy - Statcounter

از گذشته تاکنون قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های گرم در جهان بوده است. - اخبار بازار -

دانه‌های قهوه عطر و طعم دلپذیری دارند که خستگی را از جان انسان دور می‌کنند. از دست رفتن عطر و طراوت دانه‌های قهوه، اثر و لذت نوشیدن آن را کاهش می‌دهد. به همین خاطر تهیه ظرف نگهداری قهوه مناسب اهمیت بسیار بالایی دارد که باید به آن توجه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگهداری از قهوه در ظرف مخصوص به تازه ماندن دانه‌های قهوه می‌کند. در این مقاله به بررسی نکات مهم در خرید ظرف نگهداری قهوه برای حفظ عطر و طعم آن می‌پردازیم.

چه عواملی روی عطر و طعم قهوه تاثیر می‌گذارد؟

نگهداری از قهوه مانند همه مواد غذایی شرایط خاص خود را دارد. دمای مناسب و مرطوب نبودن محیط از مهم‌ترین عوامل موثر بر کیفیت قهوه است. دما و رطوبت بالا باعث ایجاد واکنش‌های شیمیایی در دانه‌های قهوه شده و عطر و طعم آن را کاهش می‌دهد. به همین خاطر دانه‌های قهوه را باید در ظرف مخصوص شیشه‌ای یا سرامیکی مات قرار دهید که رطوبت به داخل آن نفود نکند. سپس این ظرف را در یک مکان تاریک مثل داخل کابینت بگذارید.

هرچقدر زمان درست کردن قهوه به زمان بو دادن و آسیاب کردن آن نزدیک باشد، عطر و طعم دلپذیرتری خواهد داشت. بنابراین باید قهوه آسیاب شده را در سریع‌ترین زمان ممکن مصرف کنید. چراکه نگهداری از قهوه آسیاب شده به‌دلیل بیشتر بودن سطح تماس آن با هوا سخت‌تر است. رقابت بین قهوه و انواع دمنوش‌ها روزبه‌روز بیشتر می‌شود. هرچند  قیمت لیوان دمنوش  نسبت به قهوه‌سازها پایین‌تر است، اما نوشیدن روزانه قهوه برای سلامت قلب توصیه می‌شود. به همین خاطر قهوه جایگاه خود را در بین سایر نوشیدنی‌ها حفظ کرده است.

ویژگی‌های ظرف نگهداری قهوه چیست؟

اگر به نوشیدن قهوه علاقه دارید، حتما برای کیفیت این نوشیدنی هم ارزش قائل هستید. استفاده از یک ظرف مخصوص قهوه برای حفظ عطر و طعم دانه‌های قهوه اهمیت بالایی دارد. قهوه آسیاب‌نشده رنگ و ظاهر زیبایی دارد. به همین خاطر بعضی از افراد آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای معمولی می‌ریزند و کنار  پاسماری  قرار می‌دهند. این کار کیفیت قهوه را از بین می‌برد. چراکه دانه‌های قهوه هم مانند سایر مواد غذایی باید در شرایط مناسبی نگهداری شوند.

ظرف‌های شیشه‌ای یا سرامیکی مات با در پلمپ، قهوه را در مقابل رطوبت حفظ می‌کنند و ماندگاری عطر و طعم آن را بالا می‌برند. قهوه آسیاب‌شده را باید طی دو تا سه روز مصرف کنید. توصیه می‌کنیم یک ظرف نگهداری قهوه آسیاب شده با اندازه کوچک‌تر بخرید تا برای مصرف روزانه آن را به اندازه کافی پر کنید.

 

نگهداری قهوه در یخچال؛ اشتباهی در حق دانه‌های قهوه

دانه‌های قهوه و قهوه آسیاب شده به‌شدت رطوبت هوا را به خود جذب می‌کنند. هرچند محیط یخچال کاملا تاریک و خنک است و از این نظر مکان مناسبی برای نگهداری قهوه به شمار می‌رود، اما رطوبت بالای داخل یخچال کیفیت قهوه را کاهش می‌دهد.

از طرفی انواع خوراکی‌ها با بوهای مختلف در یخچال نگهداری می‌شود و روی عطر و طعم قهوه تاثیر می‌گذارد. به‌عنوان مثال، قرار گرفتن ظرف قهوه در کنار لیوان اسموتی  توت‌فرنگی باعث می‌شود قهوه بوی توت‌فرنگی را به خود بگیرد. بااین‌حال، قهوه دم شده را می‌توانید دو تا سه روز در یخچال نگه دارید.

به نکات مهم در خرید ظرف نگهداری قهوه برای حفظ عطر و طعم آن توجه کنید!

قهوه‌های موجود در بازار معمولا به‌گونه‌ای بسته‌بندی می‌شوند که هوایی داخل بسته‌ها وجود نداشته باشد. با باز کردن بسته، دانه‌های قهوه در معرض هوای آزاد قرار می‌گیرند و در طولانی‌مدت، کیفیت و خاصیت خود را از دست می‌دهند. به همین خاطر باید یک ظرف مخصوص تهیه کنید و بلافاصله قهوه را داخل آن بریزید. خرید ظرف نگهداری قهوه هم قواعد خاص خود را دارد که عبارت‌اند از:

اندازه بانکه نگهداری قهوه را متناسب با مصرف ماهانه خود انتخاب کنید.از ظرف‌های شیشه‌ای، سرامیکی یا پلاستیکی مات برای قهوه استفاده کنید.در ظرف مخصوص قهوه باید کاملا پلمپ شود.ظرف‌هایی را تهیه کنید که جلوی نفوذ رطوبت را بگیرند.وسایل مخصوص نگهداری قهوه باید از دانه‌های قهوه در مقابل نور محافظت کنند.دو ظرف با اندازه‌های مختلف برای قهوه آسیاب‌شده و دانه‌های قهوه تهیه کنید.

در بازار صالح آباد جدیدترین‌ مدل‌های ظروف نگهداری از قهوه در اندازه‌های مختلف و از برندهای معتبر فروخته می‌شود.

 

خرید قهوه به اندازه مناسب؛ راز نوشیدن یک قهوه دلپذیر

علاقه‌مندان به قهوه بیشتر از هرچیز، طعم و عطر این نوشیدنی گرم را دوست دارند. هرچقدر هم که نکات مهم در خرید ظرف نگهداری قهوه برای حفظ عطر و طعم آن را رعایت کنید، باز هم گذر زمان تاثیرش را روی کیفیت قهوه می‌گذارد.

بهترین زمان برای دم کردن و نوشیدن قهوه بعد از رست و آسیاب کردن آن است. از این زمان به بعد، از بین رفتن بو و طعم قهوه شروع می‌شود و خاصیت آن کاهش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید همیشه یک قهوه تازه و باکیفیت بنوشید، باید قهوه را به اندازه کافی خریداری کنید. به‌عنوان مثال، به اندازه‌ای قهوه بخرید که بعد از یک ماه، همه آن را مصرف کرده باشید.

تهیه انواع ظرف مخصوص قهوه با قیمت مناسب از بازار صالح‌آباد

در این مقاله به بررسی نکات مهم در خرید ظرف نگهداری قهوه برای حفظ عطر و طعم آن پرداختیم. اگر شما هم به نوشیدن قهوه علاقه دارید، حتما عاشق طعم و رایحه آن هستید. حفظ عطر و طعم قهوه کار چندان سختی نیست. فقط باید از ظرف‌های مخصوص برای نگهداری قهوه استفاده کنید. بازار صالح‌آباد تهران انواع ظرف‌های شیشه‌ای، سرامیکی و پلاستیکی قهوه را با قیمت ارزان و مناسب عرضه می‌کند. در این بازار، هزاران فروشگاه عمده فروشی وسایل خانگی وجود دارد که انتخاب و خرید لوازم مورد نیاز را برایتان آسان می‌کند.

سامانه صالح‌آباد به آدرس salehabad.org با هدف معرفی همه محصولات موجود در این بازار طراحی شده است. برای سفارش لوازم و وسایل خانگی می‌توانید وارد صفحه محصول مورد نظر شوید و با شماره تلفن نوشته‌شده در آن به‌طور مستقیم با فروشنده تماس بگیرید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نگهداری از قهوه دانه های قهوه همین خاطر کیفیت قهوه طعم قهوه ظرف مخصوص شیشه ای یک ظرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • برداشت کلزا در بهبهان